Art & Kulturë

Trajnim “Terapia e Lojes”

“Loja eshte gjuha e privilegjuar nga fëmijët. Ajo u mundëson atyre të shfaqin emocionet vetjake dhe përbën një mënyrë ideale për hapjen e diskutimeve të përqendruara në tema që shpeshherë mund të jenë shumë të ndjeshme. Per kete qellim profesioniste te ndryshem perdorin lojen si teknike ne punen e tyre, per te kuptuar nevojat e […]

Trajnim “Terapia e Lojes”

Trajnimi ofron per pjesemarresit njohuri praktike, dhe si te perdorin lojen si mjet per zhvillimin, edukimin dhe mirerritjen e femijes. pjesemarresit: studente, prinder & profesioniste ne fushen e punes me femijet. Trajnimi ofrohet nga trajnere me ekspertize disa vjecare ne ofrimin e trajnimeve per perdorimin e lojes si teknike ne punen me femijet. Pjesemaresit pajisen […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).