Art & Kulturë

Sekreti për ta shmangur këtë situatë të sikletshme në verë!

Temperaturat e larta në verë shpeshherë mund të na shkaktojnë edhe situata të sikletshme. Njëra prej tyre është djersitja teksa ulemi qoftë edhe për disa minuta. Kjo bën që të ndihemi në siklet me veten, por edhe me të tjerët. Ja disa këshilla sesi mos ta përjetoni kaq shumë këtë moment: Vishni rroba të lehta, […]

Aloe vera ndihmon në mposhtjen kancerit

Kanceri kërcënon jetën, është një goditje shumë e madhe. Zgjidhjet më të efektshme për trajtim me metoda më të fundit në onkologji kërkon bashkëpunim e shumë degëve të shkencës. Por jo gjithmonë mund t’i referohemi vetëm mjekësisë. Një mesazh shumë i mirë janë edhe përvojat e drejtpërdrejta të personave, të cilët kanë ditur të ndjekin […]

Erdhi vera! Kujdes njollat në fytyrë

Kthimi nga pushimet mund të sjellë ndonjë surprizë të pakëndshme. Bëhet fjalë për disa hijet ngjyrë kafe në ballë, anës hundës ose sipër buzës. Nëse e keni tepruar me qëndrimin në diell, pa mbrojtjen e duhur, nuk ka dyshim që këto janë njollat diellore të melasmës, që krijohen për shkak të hypermelanosës, një përqendrim i […]

Një pamje perfekte verore

Muajt e verës duhet të mbizotërojnë pëlhurat e lehta, të cilat të mbajnë gjithmonë të freskët, megjithatë çdo verë duhet të këtë brenda vetes edhe pak stil sezoni, pra t’i kesh të dyja: komode dhe me stil. Ne po ju sjellim disa foto që mund t’ju ndihmojnë. Kapele kashte. Veshje me printime tropikale   Një […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).