Art & Kulturë

Nesër në orën 20:30 hapja e madhe e festivalit të Verës dhe Djathit

Mos e humbisni festivalin më të veçantë në vend. Wine & Cheese Festival vjen të enjten më 8 qerhsor tek Rogner.

Aty do të mund të shijoni verërat napoletane dhe djathin Zanetti.

Sigurisht nën ritmet e muzikës Jazz nga banda, Hot Club Tirana.

Mos bëni plane për nesër, ju presim tek Pishina e Rogner për një mbrëmje të veçantë.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).