Art & Kulturë

Një pamje perfekte verore

Muajt e verës duhet të mbizotërojnë pëlhurat e lehta, të cilat të mbajnë gjithmonë të freskët, megjithatë çdo verë duhet të këtë brenda vetes edhe pak stil sezoni, pra t’i kesh të dyja: komode dhe me stil. Ne po ju sjellim disa foto që mund t’ju ndihmojnë.

Kapele kashte.

Veshje me printime tropikale

 

Një bluzë e shkurtër.

Rrobat xhins

 

Një këmishë e bardhë e lehtë

 

Ngjyrat.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).