Art & Kulturë

PRESIDENTET

“Presidentet“ e Werner Schawab (1958-1994) janë dy pensioniste me të ardhura minimale dhe një pastruese tualetesh me iluzione fetare. Ato nuk i bien në qafë askujt, nuk shërbejnë më për të ardhura ekonomike dhe janë të paafta për të lindur trashëgimtarë. Ato veçse frymojnë dhe kënaqësia e tyre vjen duke u shtuar nga të folurit, […]

“Kënaqësitë e tradhtisë” ngjitet premierë në Teatrin Kombëtar Eksperimental

Një histori nga autori Valentin Krasnogorov, shfaqja “Kënaqësitë e tradhtisë” do të ngjitet premierë në skenën e Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” më 27 prill. Me regji nga Lorin Terezi dhe nën interpretimin e Kristjana Dodaj dhe Ledjon Zoi, kjo vepër trajton një kompleksitet ndjenjash në tërësinë e vet. Historia e dashurisë së dy njerëzve […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).