Art & Kulturë

Snapchat rikthehet më i fortë se kurrë, sërish një top aplikacion

E kush nuk i përdor në ditët e sotme Instagram-in, Facebook-un e Snapchat-in? Këto aplikacione janë kthyer në një varësi për të gjithë njerëzit, tek të cilat ne shpenzojmë një kohë shumë të madhe të ditës. Për të rritur përdoruesit dhe mundur konkurrencën, Instagram jo vetëm që ka kopjuar me sukses shumë opsione të Snapchat, por […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).