Art & Kulturë

“Heart to heart”, Shpat Deda koncert për 14 shkurt

Koncerti i titulluar “Herat to heart” po organizohet për datën 14 shkurt, ditën e të dashuruarve. E kush tjetër di t’i këndojë më bukur dashurisë se sa Shpat Deda. Bashkë me Nesim Maxhunin, Armend Xhaferin, Ilir Bjarin dhe Fatlind Feratin, Shpati do të ngjitet në skenë në mbrëmjen e 14 shkurtit në Kino Armata për […]

SHPAT DEDA të shtunën në Hugo Tirana

Hugo & Indigo kanë kënaqesinë të ftojnë për të parën herë: SHPAT DEDA 23 Dhjetor, e Shtunë, ora 21:00 Hyrja: 800 Lek (perfshin nje pije) Shpat Deda është kantautor i njohur nga Prishtina. Muzika e Shpatit definohet nga përvojat e tij të jetës me tekste të cilat flasin mbi dashurinë, dëshpërimin, shoqërinë dhe shpresën, të […]

Shpat Deda – Event Humanitar

Ky event humanitar, është pjesë e fushatës tonë për bamirësi. Ne, stafi i Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), zyrat në Prishtinë, Tiranë dhe Londër jemi bërë bashkë me qëllim për të mbledhur fonde për trajtimin e fëmijëve me kancer në Kosovë. Fushata jonë e bamirësisë mbështetet nga BERZH, e cila do të dyfishojë […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).