Art & Kulturë

Shpat Deda – Event Humanitar

Ky event humanitar, është pjesë e fushatës tonë për bamirësi. Ne, stafi i Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), zyrat në Prishtinë, Tiranë dhe Londër jemi bërë bashkë me qëllim për të mbledhur fonde për trajtimin e fëmijëve me kancer në Kosovë.

Fushata jonë e bamirësisë mbështetet nga BERZH, e cila do të dyfishojë fondet e mbledhura në rastin kur plotësohen kriteret e kërkuara raportuese dhe shuma e mbledhur arrin minimum 3,000€ deri në maksimum 50,000€.

Të gjitha donacionet mblidhen përmes Fondacionit Kujdesi për Fëmijët e Kosovës (Care for Kosovo Kids) që, në baza vullnetare, përkujdeset që të gjithë fëmijët me kancer në QKUK të kenë ilaqet e nevojshme dhe domosdoshme për trajtim!

VENDI: SOMA
DATA: 6 shtator 2017
ORA: 20:00

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).