Art & Kulturë

SHPAT DEDA të shtunën në Hugo Tirana

Hugo & Indigo kanë kënaqesinë të ftojnë për të parën herë:

SHPAT DEDA

23 Dhjetor, e Shtunë, ora 21:00
Hyrja: 800 Lek (perfshin nje pije)

Shpat Deda është kantautor i njohur nga Prishtina. Muzika e Shpatit definohet nga përvojat e tij të jetës me tekste të cilat flasin mbi dashurinë, dëshpërimin, shoqërinë dhe shpresën, të shoqëruara me përzierje tingujsh që kanë elemente nga folku, popi, roku, dhe xhazi.

Shpati është autor i dy albumeve, “Molla e Parë” (2010) dhe “Shkëndijë” (2014) të cilët përmbajnë këngë që kanë fituar një numër çmimesh prestigjioze përfshirë dy çmime për artistin e ri më të mirë dhe shtatë çmime për videon më të mirë mes shumë arritjeve të tjera. Këngët e Shpatit gjithashtu kanë kryesuar në top lista të ndryshme në Shqipëri dhe në Kosovë.

Shpati do të performojë versione akustike të këngëve të tij nga të dy albumet gjatë një performance të afërt dhe intime në Hugo.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).