Art & Kulturë

“3 Musketierët”, një koncert për miqësinë shqiptaro-greke! Mësoni për çfarë bëhet fjalë

Koncerti i titulluar “Rroku bashkon njerëzit” nisi në Amfiteatrin e Tiranës në muajin tetor 2019 dhe tashmë do të kalojë kufijtë. Në shkurt “3 Musketierët” do të mbajnë një koncert për miqësinë shqiptaro-greke, në Athinë. Ky është një partneritet midis artistëve Grek dhe Shqiptarë me qëllim forcimin e marrëdhënieve kulturore të dy vendeve. Nën kujdesin […]

Tre musketierët sërish në Amfiteatër. Ja surprizat kësaj radhe

Elton Deda, Redon Makashi dhe Aleksandër Gjoka do të ngjiten sërish në skenën e Amfiteatrit te Liqeni i Tiranës pas kërkesave të shumta. Tre musketierët rikthehen më 8 Tetor në Amfiteatrin e Tiranës për të risjellë këngët hit të tyre, në një mbrëmje plot emocione e adrenalinë. Të gjithë adhuruesit e muzikës së tyre do […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).