Art & Kulturë

Sot në orën 19:00 ndiqni një cikël koncertesh recitale! Ja ku

Me pjesëmarrjen e sopranos Shpresa Beka, baritonit Ylber Gjini dhe sopranos Lindita Kotorri në Muzeun Kombëtar do të zhvillohet një cikël koncertesh recitale-solistike. Cikli i koncerteve do të zhvilohet sot në orën 19:00. Në këtë opera do të ketë romanca të zgjedhura nga kompozitorët më të shquar shqiptar si: Vangjush Nova, Preng Jakova, Tonin Harapi, […]

Recital/ Artistët e rinj mbështesin edukimin e artit

Organizata CoDe Albania – Coherent Development Albania me fokus fuqizimin e të rinjve, do të organizojë me datë 9 janar 2018, ora 19:00, në sallën e madhe të Universitetit të Arteve – Tiranë, Koncertin Recital me sloganin: “Artistët e Rinj mbështesin Edukimin e Artit te fëmijët”. 20 artistë të rinj do të performojnë në Koncertin […]

Recital Solistik – Artistët e Rinj Mbështesin Edukimin e Artit

Organizata CoDe Albania – Coherent Development Albania me fokus fuqizimin e të rinjve, do të organizojë me datë 9 janar 2018, ora 19:00, në sallën e madhe të Universitetit të Arteve – Tiranë, Koncertin Recital me sloganin: “Artistët e Rinj mbështesin Edukimin e Artit te fëmijët”. 20 artistë të rinj do të performojnë në Koncertin […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).