Art & Kulturë

Sot në orën 19:00 ndiqni një cikël koncertesh recitale! Ja ku

Me pjesëmarrjen e sopranos Shpresa Beka, baritonit Ylber Gjini dhe sopranos Lindita Kotorri në Muzeun Kombëtar do të zhvillohet një cikël koncertesh recitale-solistike.

Cikli i koncerteve do të zhvilohet sot në orën 19:00. Në këtë opera do të ketë romanca të zgjedhura nga kompozitorët më të shquar shqiptar si: Vangjush Nova, Preng Jakova, Tonin Harapi, Limoz Dizdari, Çesk Zadeja, Rexhep Hasimi, Feim Ibrahimi, Tish Daija etj.

Shihni programin si më poshtë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).