Art & Kulturë

Opera Soul/ Cikël koncertesh recitale, këtë të premte

Në Muzeun Historik Kombëtar do të zhvillohet këtë të premte një koncert nga formacioni i frymës i TKOBAP nën ciklin “Opera Soul”.

Një natë plot muzikë që të kënaq shpirtin, hyrja në koncert është e lirë, ndaj mos mungoni. Ju mund të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj me një mesazh të thjeshtë në këtë faqe.

Më 20 prill, ora 19:00!

No automatic alt text available.

Image may contain: text

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).