Art & Kulturë

Prezantohet libri më i ri i Bardhyl Mahmutit

Në kuadër të panairit njëditor të librit në Zvicër “Diaspora 2019“, që organizohet nga Shoqata Kulturore “Bashkimi“ në Uster (Zürich), Shoqata “Mëmëdheu” nga St. Gallen, në bashkëpunim me Qendrën “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e hapur”, prezanton librin më të ri të politologut Bardhyl Mahmuti: “Kurthet terminologjike në funksion të mohimit të gjenocidit në Kosovë”, […]

Prezantimi i dy librave te autores greke, Alki Zei.

Ne 4 tetor vjen ne Tirane Alki Zei: nje shembull i gruas se angazhuar: 92 vjet, qe jane vec pervoje: i ka pare te gjitha: luften, junten ushtarake, vitet e luftes civile…. Dhe ka nje mesim per te na dhene: ejani ta degjoni ne 4 tetor ne Librarine Tirana Times: eshte nje rast i vecante! […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).