Art & Kulturë

Prezantimi i dy librave te autores greke, Alki Zei.

Ne 4 tetor vjen ne Tirane Alki Zei:
nje shembull i gruas se angazhuar: 92 vjet, qe jane vec pervoje: i ka pare te gjitha: luften, junten ushtarake, vitet e luftes civile….
Dhe ka nje mesim per te na dhene: ejani ta degjoni ne 4 tetor ne Librarine Tirana Times: eshte nje rast i vecante!

“Kostandina”, perkthyer nga Maklena NIka dhe “Çadra e purpurt” perkthyer nga Kleo Lati.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).