Art & Kulturë

Mëso Turqisht – FALAS

AIESEC in Albania, ju jep mundesinë që me anë të vullnetarëve turq te cilët kanë ardhur në Shqipëri për një projekt 5-javorë, të mësoni gjuhën turke në mënyrë interakive! Detaje rreth kursit: Si të regjistrohem? Ju lutem të plotësoni këtë formë: https://goo.gl/forms/7WGTAesPK56b9Ycr1 deri më 10 Janar. Kur fillon kursi? Ne 16 Janar 2018. Sa herë në javë? […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).