Art & Kulturë

Mëso Turqisht – FALAS

AIESEC in Albania, ju jep mundesinë që me anë të vullnetarëve turq te cilët kanë ardhur në Shqipëri për një projekt 5-javorë, të mësoni gjuhën turke në mënyrë interakive!

Detaje rreth kursit:
Si të regjistrohem?
Ju lutem të plotësoni këtë formë: https://goo.gl/forms/7WGTAesPK56b9Ycr1 deri më 10 Janar.
Kur fillon kursi?
Ne 16 Janar 2018.
Sa herë në javë?
Mund të zhvillohet në mënyrë intensive (5 herë në javë) ose 3 herë në javë, nga 1 ore e 30 minuta për seancë.
Ku?
Tek Universiteti Europian i Tiranës.
Sa kushton?
Vetem 5 euro për të 5ta javët sëbashku. (Për certifikatën që merrni në fund të kursit)

Ftoni miqtë tuaj të mësojnë gjuhën turke dhe të bëhen pjesë e aktiviteteve të ndryshme!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).