Art & Kulturë

1 Skuader qe vazhdon traditen – Eja meso bicikleten !

Kjo e premte vjen shume shpejt, vapa iku por jo akademia dyrrotakut, kesaj here do jemi me shume ….
Cdo te premte ora 17:00 me Skudren Ecovolis, merr nje shoqe dhe nje shok me vete dhe eja meso bicikleten dhe kalo nje pasdite te kendshme nen shoqerine e dyrrotakut e shume instruktoreve plot energji te skuadres ekologjike Ecovolis !

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).