Art & Kulturë

Nese do te jesh i/e lumtur, eja meso biçikleten !

Njihemi na njohin, kemi qene dhe do jemi e vetmja skuder ekologjike ne kryeqytet qe kemi si synim synojme rritjen e ciklisteve dhe pedaluesve te rinj !

Cfare pret merr nje shok shoqe me vete dhe eja meso bicikleten me superskuadren Ecovolis !

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).