Art & Kulturë

Zbuloni sa orë gjumë duhet të bëni, bazuar në shenjën tuaj të horoskopit

Kur bie fjala tek gjumi, të gjithë duan sa më shumë orë në dispozicion. Astrologet Kristina Guerrero dhe Jane Elizabeth, tregojnë se sa orë gjumë duhet të flejë gjithsecili, duke u bazuar në shenjën tuaj të horoskopit. Akrepi Si një shenjë uji, të gjithë personat që i përkasin kësaj shenje duhet të bëjnë 10-12 orë […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).