Art & Kulturë

Përdorues të Android kujdes: Këto aplikacione po ju vjedhin!

Punonjësit e sigurisë kibernetikekanë njoftuar të gjithë përdoruesit e Android që të mos shkarkojnë më aplikacionet e elektrikëve (torch) dhe disa lojëra, për shkak se po u vjedhin para nga llogaritë e tyre. Këto programe inflirtrojnë aplikacionet e bankës që ndodhen në celularin tuaj, duke ju marrë të dhënat që shkruani dhe më pas duke […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).