Art & Kulturë

Ja si mund t’i riktheni mesazhet e fshira në WhatsApp

Për të gjithë ju që jeni bërë pak kuriozë rreth mesazhit të fshirë që dikush u ka dërguar, por nuk arritët ta shikoni dot, tashmë ekziston një zgjidhje.

Përditësimet e fundit të WhatsApp janë ato që të gjithë prisnim.

Shtimi i funksionit të ri që lejon të fshish mesazhet e dërguara ishte një lajm që të gjithë e prisnin. Mirëpo, pas shtimit të këtij opsioni, të shumtë janë ata që kërkojnë të rikthejnë mesazhet e fshira në “WhatsApp”.

Pikërisht për këtë ekziston një aplikacion i quajtur “WhatsRemoved”, i cili zbulon dhe ruan mesazhet e fshira dhe skedarët, të tilla si audio, video dhe foto.

Për të përdorur këtë aplikacion ai duhet të shkarkohet në fillim dhe është i vlefshëm vetëm për sistemin Android, ndërsa përdoruesit e Apple duhet të presin… Gjithsesi është një lajm i mirë.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).