Art & Kulturë

Studioni jashtë !

Studime jashtë vendit – Merrni hapin e parë duke qënë prezent në panairin tonë!

Behuni pjesë e këtij eventi të mundësuar nga StudyCare për të njohur dhe për tu konsultuar me agjentët tanë si dhe me përfaqësuesit e universiteteve tanë partnerë.

Nëse jeni të interesuar për të studiuar jashtë programet e Bachelorit ose të Masterit si dhe nëse akoma nuk keni vendosur për çfarë të studioni, jeni të mirëpritur për të marrë më shumë informacion të detajuar mbi programet, univeristetet, proçesin e aplikimit si dhe proçesin e vizave në panairin tone. Bisedoni me agjentët tanë për të marrë nje informacion dhe këshille më të mirë.

Skuadra jonë e agjentëve dhe përfaqsuesëve të universiteteve do të jetë aty për t’ju përgjigjur çdo pyetje që ju keni.

Në mënyrë që të përfitoni më shumë nga ky event, mund të ndiqni disa hapa përpara se të vini në panairin tone:

Përcaktoni objektivat tuaja që doni të arrini nga studimi jashtë vendit
Dëshironi informacion mbi një program, shtet, ose universitet specifik?
Në çfarë periudhe jeni të interesuar të vazhdoni studimet?
Çfarë programi dëshironi të ndiqni: shkollë vere/ një simestër jashtë/ një vit akademik jashtë / etj.
Ose nëse jeni të interesuar për informacion të përgjithshëm jeni të mirëpritur të interesoheni në stendat tona me fokus të ndryshëm.

Vizitoni panairin nga ora 12PM deri ne orën 6PM në datën 2 Dhjetor për informacion mbi universitetet, kostot, proceset a aplikimit, etj.

Rregjistrohuni si klientët tanë me email për tu informuar mbi të ofertat e reja që na vijnë vazhdimisht.

Lista e universiteteve që ju pret është e fokusuar në disa vende, por jo vetëm, si:

Mbretërinë e Bashkuar, SHBA, Hollandë, Zvicër, Australi, Kanada
me mbi 200 universitete partnerë.

Adresa: Tirana International Hotel

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).