Art & Kulturë

“Jashtë derës” tek Teatri Eksperimental. Ja kur është premiera

“Jashtë derës” është historia e një ushtari që kthehet në vendlindjen e tij, në Gjermani, pas mbarimit të luftës së dytë botërore. Ai kthehet dhe përpiqet që të vazhdojë jetën e të hyj në shoqëri. Por eksperienca e tij në luftë është kaq e fortë saqë ai duke qenë një njeri mendërisht shumë i ndjeshëm […]

Studioni jashtë !

Studime jashtë vendit – Merrni hapin e parë duke qënë prezent në panairin tonë! Behuni pjesë e këtij eventi të mundësuar nga StudyCare për të njohur dhe për tu konsultuar me agjentët tanë si dhe me përfaqësuesit e universiteteve tanë partnerë. Nëse jeni të interesuar për të studiuar jashtë programet e Bachelorit ose të Masterit […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).