Art & Kulturë

Psikologjia Shëndetit: Midis Sfidave të Zhvillimit dhe Realitetit

Association of Psychosocial Rehabilitation Albania në bashkëpunim me Institutin e Shëndetit Publik Tiranë, Urdhrin e Psikologëve, Universitetin e Mjekësisë, Shoqatën Shqiptare të Psikiatrisë dhe Albanian University, ka nderin të shpallë organizimin e Konferencës së parë Ndërkombëtare “Psikologjia e Shëndetit, midis sfidave të Zhvillimit dhe Realitetit”. Kjo konferencë do të mbahet në datën 06 Dhjetor 2017.
Konferenca është në proces akreditimi në QKEV.

Regjistrimet janë të hapura për profesionistët e shëndetësisë (mjeke, infermierë etj) psikologë, punonjës sociale.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).