Art & Kulturë

Downhill – Raundi IV dhe V

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë në bashkëpunim me Bike Club Tirana, organizojnë më 9 Dhjetor raundin e IV dhe të V të Kampionatit Downhill 2017, në Dajt. Shtegu i zgjedhur do të ketë gjatësinë 1310 m dhe pjerrësia arrin 24.6%. Në përfundim do të zhvillohet dhe ceremonia e ndarjes së kupave e medaljeve të fituesve të kampionatit DH2017.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).