Art & Kulturë

“Si ngjyrat e Ylberit” në Cirk çdo të shtunë dhe të dielë

Shfaqjet e Cirkut Kombëtar rifillojnë me premierën “Si ngjyrat e Ylberit”, çdo të shtunë dhe të dielë në orën 11.00.

Bileta për fëmijët 50 lekë të reja,
Bileta për të rriturit 100 lekë të reja.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).