Art & Kulturë

Nëse je në Tiranë, merr miqtë e familjen dhe shkoni tek Liqeni të shtunën

Në kuadër të Samitit të Diasporës më 2 Mars në Parkun e Liqenit Artificial do të vijë aktiviteti “Sporte Ujore në Park”. Një ditë ndryshe dedikuar sportit, natyrës së bukur shqiptare dhe jetesës aktive.

Nëse je në Tiranë, merr miqtë e familjen dhe shkoni tek Liqeni.

Image may contain: text

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).