Art & Kulturë

Trivia Night ose Quiz Night nesër në Last Supper Tirana

Trivia Night ose Quiz Night eshte nje koncept i cili lindi rreth viteve 70’ ne pub-et e Anglise dhe fitoi nje pupullaritet me kalimin e kohes duke u kthyer shpejt ne pjese te kultures angleze.

Quiz-i zhvillohet me 5 rounde, ku cdo round do te kete 10 pyetje. Pyetjet do te jene me karakter te njohurive te pergjithshme, te nderthurura me detaje specifike.

Cdo ekip i cili regjistrohet duhet te kete minimumi 2 lojtare. Ekipi fitues do te jete ai qe do te jape me shume pergjigje te sakta. Cmimi per fituesit eshte nje GIFT CARD me vlere 2000 Lek.

Te merkuren e sjellim Trivian ne LS, nese jeni pak kurioz dhe deshironi te testoni njohurite tuaja duke u argetuar, atehere duhet te vini. Loja fillon ne 19:00 dhe rregullat jane te thjeshta:

Nuk lejohet perdorimi i celularit per gjetjen e pyetjeve.
Nuk lejohet kopjimi i pergjigjeve.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).