Art & Kulturë

Shend e Verë – 1 Qershori në Park

Festë e Hapur në Parkun e Madh të Liqenit. Mos e humbisni “Shend e Verë” më 1 Qershor.

Teatri i Hapur, ora 19:00 – 21:00: Koncert – Orkestra e Harqeve – Kërcime – Këngë – Animatorë.

Fushat Multisportive, ora 18:00 – 20:00: Aktivitete Sportive për Fëmijë.

Merrni prindrit dhe kaloni nga Parku të argëtohemi së bashku!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).