Art & Kulturë

Promovim “Muzikantët” Primo Shllaku

Promovohet libri “Muzikantët” nga Primo Shllaku, të premten më 3 nëntor duke filluar nga ora 19:00 tek Librari E Për7shme. Për librin do të flasin Ag Apolloni dhe autori. Do hapet dhe diskutim me të pranishmit. Pjesëmarrja juaj nderon librin, autorin dhe kulturën.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).