Art & Kulturë

Programi i filmave në kinema për këtë javë në Tiranë

Nën interpretimin e Emily Blunt, John Krasinski, Noah Lupe dhe nën regjinë e John Krasinski, vjen premierë më 5 prill filmi “A Quiet Place”.

Një film i zhanrit horror, ai trajton historinë e një familje, të cilët jetojnë të izoluar nga bota pa bërë asnjë zhurmë. Heshtja absolute vjen si pasojë e frikës nga një kërcënim i panjohur, i cili sulmon dhe përndjek çdo tingull. “A Quiet Place” do të shfaqet në kinematë Imperial, Millenium e Cineplexx.

Xhuxhat e kopshtit, Gnomeo dhe Zhuljeta, punësojnë dektetivin e njohur Sherlock Gnomes për të investiguar mbi zhdukjen e mistershme të zbukurimeve të tjera të kopshtit.

Me Emily Blunt dhe Johnny Deep, filmi i animuar “Sherlock Gnomes” do të shfaqet në kinematë Imperial, Millenium e Cineplexx më 5 prill.

“L’Amant Double” vjen premierë në kinemanë Millenium më 5 prill. Një film i zhanrit romancë, dramë e thriller, ai trajton historinë e Chloe, një grua e brishtë, e cila bie në dashuri me psikoanalistin e saj, Paul.

Pas disa muajsh lidhje, ajo shpërngulet për të jetuar me të, por do të kuptojë shumë shpejt se Paul ka fshehur identitetin e tij të vërtetë.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).