Art & Kulturë

PlumbÇ me Edin Q. Lohja

22 Shtator 2017 | Ora 18:30 | Qendra Rinore ARKA
Rikthehmi me PlumbÇ dhe të ftuarin Edin Q. Lohja.

Mikpritëse e mbramjes Elona Çuliq

Edin Q. Lohja shtë studiues i traditave intelektuale dhe shpirtërore të mëdha të njerëzimit. President i Trustit Akademik Shqiptar (themeluar më 2013 në Uashington), dhe themelues i Bibliotekës Zemra e Traditës (e ngritur më 2004 në Tiranë).
Ka botuar 90 vëllime dhe 130 artikuj në tre gjuhë e dhjetë shtete, si përkthyes, redaktor, autor e komentues, në fushat e metafizikës, filozofisë, shpirtshmërisë, kozmologjisë, artit tradicional dhe studimeve fetare.

Vini re!
Ftojmë të gjithë dashunuesit e librit, poezisë, përkthimit dhe shijuesit e së bukurës, të bëhen pjesë e mbramjeve të hapuna të PlumbÇ për të bashkënda krijimet e historitë e tyre, reflektimet mbi tematikat që ata i prekin dhe i përcjellin me dashni.
Ju presim te Qendra Rinore Arka!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).