Art & Kulturë

Skulpturë, gatim, integrim social

Skulpturë e gatim nga personat me sindromën Down,Vazhdojmë me art për integrim social. Këtë herë personat me sindromën Down do të shprehin shkathtësitë e tyre në skulpturë dhe gatim. Ejani të gjithë të enjtën në qendrën tonë në Prizren dhe bëhuni pjesë e përpjekjeve tona për integrim social të personave me sindromën Down. Sikurse herën e kaluar, edhe këtë të enjte do të keni mundësinë të shijoni artin dhe gatimin e tyre. Ky aktivitet i qendrës së DSK-së në Prizren organizohet në mbështetje të Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).