Art & Kulturë

PlumbÇ me Edin Q. Lohja

22 Shtator 2017 | Ora 18:30 | Qendra Rinore ARKA Rikthehmi me PlumbÇ dhe të ftuarin Edin Q. Lohja. Mikpritëse e mbramjes Elona Çuliq Edin Q. Lohja shtë studiues i traditave intelektuale dhe shpirtërore të mëdha të njerëzimit. President i Trustit Akademik Shqiptar (themeluar më 2013 në Uashington), dhe themelues i Bibliotekës Zemra e Traditës […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).