Art & Kulturë

Përbindëshi i Plehrave në Goethe-Zentrum Tirana

Përbindëshi i Plehrave

Përgjatë këtyre dhjete javeve fëmijet e kursit tonë teatral janë angazhuar me temën “Plehrat”.
Ata kanë krijuar kostume, postera dhe janë ushtruar për të luajtur një pjesë teatrale.
“ Përbindëshi i Plehrave” flet për per nje grup minjsh te cilët jetojne nën frikën dhe tmerrin e përbindëshit të plehrave.

Një ditë ato thurin një plan se si ta kapin përbindëshin e plehrave me ndihmën e disa objekteve.
Nëse do kenë apo jo sukses, ejani ta shikoni në skenë.

Europe House
E premte, 6 dhjetor
Fillimi Ora 17.00

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).