Art & Kulturë

Përbindëshi i Plehrave në Goethe-Zentrum Tirana

Përbindëshi i Plehrave Përgjatë këtyre dhjete javeve fëmijet e kursit tonë teatral janë angazhuar me temën “Plehrat”. Ata kanë krijuar kostume, postera dhe janë ushtruar për të luajtur një pjesë teatrale. “ Përbindëshi i Plehrave” flet për per nje grup minjsh te cilët jetojne nën frikën dhe tmerrin e përbindëshit të plehrave. Një ditë ato […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).