Art & Kulturë

Festat 7-8 Mars Belsh

Per festat e 7-8 marsit Liqeni Seferan, Zejtaria e fshatit dhe Bujtina e Trendafilave do te jene te hapura per kedo per te festuar mes natyres dhe historise.

Tek Bujtina e Trendafilave do te kemi seancat e famshme te degustimit, pazarin e vogel te fshatit dhe shume lojra per femije, xhiro me gomar, takime me kafshet e fshatit dhe shume fotografi.

Tek Zejtaria buze liqenit ju presin pjatat me te shijshme te menuse se re pranverore dhe stafi i fshatit Seferan. Mund te rezervoni brenda ose tek sofrat e drurit buze liqenit.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).