Art & Kulturë

“Mes Fantazisë dhe Natyrës”, më 2 Mars tek Zoo Park

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë risjell aktivitetin edukativo – rekreativ, “Mes Fantazisë dhe Natyrës”, të shtunën më 2 Mars ora 10:30, në Zoo Park!

Nxënësit e shkollave 9 – vjeçare do të njohin dhe zbulojë natyrën dhe sekretet e saj.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).