Art & Kulturë

Nëna dhe fëmija

Jon Fosse është një nga shkrimtarët bashkëkohor norvegjez më të përkthyer dhe të interpretuar.
Kritikët e kanë cilësuar si një nga autorët më inteligjente të dramës dhe letërsisë
bashkëkohore.
Shfaqja “Nëna dhe fëmija” trajton njerëz që vuajn nga izolimi total, vetmija dhe vështirësi komunikimi .
Personazhet e Fosse-së janë të ngecur në mendimet e tyre dhe fjalët e tyre janë monologje të cilat ndonjëherë kthehen në bashkëbisedim.
Mos e humbisni këtë dramë bashëkohore.
Ju presim tek Tulla Culture Center.

28 Tetor – 2 Nëntor

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).