Art & Kulturë

Salloni i Studimeve në Francë

Të studiosh në Francë ? Një shans !

Ambasada e Francës dhe Hapësira Campus France Shqipëri organizojnë sallonin “Studime në Francë”, të premten 27 tetor 2017, duke filluar nga ora 14:00, në hollin e Fakultetit të Ekonomisë të Universitetit të Tiranës. Shumë universitete dhe Grandes Ecoles franceze do të jenë të përfaqësuara, sikurse edhe Hapësira Campus France.

Lista e institucioneve pjesëmarrëse:
• Universiteti i Bordeaux-së /ESPE Aquitaine (Shkolla e Lartë e Profesoratit dhe e Arsimit)
• Universiteti Lyon 1 / IUT Lyon, IUT Bourg en Bresse (Instituti Universitar i Teknologjisë)
• Universiteti Lyon 2
• Universiteti Poitiers-së /IAE (Instituti i Administrimit të Ndërmarrjeve)
• Universiteti i Strasbourg-ut / ITIRI (Instituti i Përkthimit, Interpretimit dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare)
• Sciences Po
• CESI (Shkollë Private Inxhinierie)
• INSA Rouen Normandie (Shkollë Publike Inxhinierie)
• ESFAM Sofje(Shkollë e Lartë e Frankofonisë për Administrim dhe Menaxhim)
• Agjencia Universitare e Frankofonisë
• MGEL – Sigurim shoqëror për studentët
• Hapësira Campus France Shqipëri

Ju mirëpresim për t’ju informuar mbi formimet e ndryshme, diplomat që mund të merren dhe procedurat e aplikimit

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).