Art & Kulturë

Kujdes! Ilaçet kundër dhimbjeve, ndikojnë në dëgjim

Ilaçet që pijmë kundër dhimbjeve, mund të ndikojnë në dëgjim. Meshkujt janë më të predispozuar për këtë.
Ilaçet të cilat kanë të bëjnë me humbjen e vogël apo humbje serioze të dëgjimit para moshës pesëdhjetëvjeçare janë paracetamoli dhe ibuprofeni.

Edhe pse në këto hulumtime nuk janë përfshirë edhe femrat, shkencëtarët supozojnë që ilaçet e cekura mund të shkaktojnë efekt të njëjtë edhe te ato.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).