Art & Kulturë

“Kënga franceze” vjen nën interpretimin e të rinjve në teatër

Në teatrin “Aleksandër Moisiu” të Durrësit do të ngjiten sot në skenë të rinjtë e gjimnazeve të këtij qyteti.

Me një koreografi dhe shfaqje të përgatitur më parë, këta të rinjë do të performojnë disa këngë të repertorit të muzikës franceze tradicionale.

Ky është edicioni i tretë i “La Chanson Française” që vjen organizuar nga Aleanca Franceze Durrës bashkë me Teatrin. Shfaqja fillon në orën 16:00, të ditës së sotme.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).