Art & Kulturë

Historia dhe letërsia. Rrëfimi letrar përmes historisë

Historia dhe letërsia. Rrëfimi letrar përmes historisë

Ditën e enjte, datë 17 maj 2018, ora 17.00 në skenën multimediale në Atriumin e Muzeut Historik Kombëtar, në kuadër të panairit “Ditënetët e librit” organizuar nga Klik Ekspo Group, Ministria e Kulturës dhe Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar, organizohet eventi me temë “Historia dhe letërsia. Rrëfimi letrar përmes historisë” me moderator drejtorin e muzeut, Dr. Dorian Koçi, dhe të ftuar historianë, kritikë arti dhe studentë të Gjuhë-Letërsisë.

Ju mirëpresim!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).