Art & Kulturë

Si t’ja bëjmë dashurisë?

Një Simpozium për Dashurinë” konceptuar

Nga Mériam Korichi (FRANCE)
Simpoziumi i Dashurisë është një seri performancash për shtatë filozofë, një artist dhe muzikë tradicionale konceptuar nga Mériam Korichi. Performanca në Tiranë është prodhimi i 5-të i këtij formati special krijuar në Mykonos, 5 Shtator 2017, një version pasardhës i serisë së eventeve quajtur “Nata e Filozofisë”.

Të Shtunën, 26 Maj, ORA 21:00 – deri natën vonë, brenda në RE. Sill një mik , bashkë me një shishe verë, raki apo termus me kafe–edhe nje batanije nëse freskohet ! Shiltet i kemi ne! Shpërndani lajmin e mos mungoni ….

* kjo performancë filozofike, do të mbahet me miksim të gjuhëve –shqip,anglisht ,frengjisht.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).