Art & Kulturë

Giardini Di Plastica nga Teatro Koreja

Teatri Metropol – Qendra Kulturore Tirana, me mbështetjen e Instituti Italian i Kultures dhe në bashkëpunim me Teatro Koreja nga Lecce – Italy, sjellin për të parën herë në Tiranë për publikun e vogël e të madh shfaqjen teatrale “GIARDINI DI PLASTICA”, produksioni spektakolar i Koreja, i cili do të nxisë fantazinë dhe imagjinatën e publikut të kryeqytetit duke i prezantuar botë të reja magjepsëse plot ngjyra dhe drita në datat 4 Maj, ora 11:00 (e shtunë) dhe 5 Maj, në dy shfaqje, ora 11:00 dhe 19:00 (e dielë).

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).