Art & Kulturë

Fytyra e “Armikut të Popullit” Gjatë Diktatures

AIDSSh, ISKK, IH/QSA, IIPP, MHK organizojnë Konferencën Ndërkombëtare Shkencore me temë: “Fytyra e ‘armikut të popullit’ gjatë diktaturës së proletariatit në Shqipëri (1944-1990)”

Jeni të ftuar të ndiqni punimet e studiuesve vendas e të huaj, të organizuar në panele të punës shkencore dhe kujtesës.

Me 17 Maj 2019 tek Muzeu Historik Kombëtar:

Ceremonia e hapjes, ora 9.30
Salla “UNESCO”

Kumtesat, ora 11.30-16.00
Sallat: “Kostandin Shpataraku”
dhe Biblioteka e Muzeut Kombëtar
Ceremonia përmbyllëse, ora 17.00
Salla “UNESCO”

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).