Art & Kulturë

Fytyra e “Armikut të Popullit” Gjatë Diktatures

AIDSSh, ISKK, IH/QSA, IIPP, MHK organizojnë Konferencën Ndërkombëtare Shkencore me temë: “Fytyra e ‘armikut të popullit’ gjatë diktaturës së proletariatit në Shqipëri (1944-1990)” Jeni të ftuar të ndiqni punimet e studiuesve vendas e të huaj, të organizuar në panele të punës shkencore dhe kujtesës. Me 17 Maj 2019 tek Muzeu Historik Kombëtar: Ceremonia e hapjes, […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).