Art & Kulturë

Ekspozite fotografie: Empty Closets

Empty Closets (Dollapet Zbrazur) eshte nje rrefim fotografik i eksperiencave te komunitetit lgbt ne Shqiperi, te cilet per here te pare shprehin haptazi dhe perballe me publikun diversitetin dhe historite e tyre.

Ekspozita vjen pas nje pune intensive dy vjecare nga fotografja Loreta Cuka, e fokusuar te ceshtjet sociale dhe te drejtat e njeriut.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).