Art & Kulturë

FOTO/ Fituesit e Çmimeve Kult 2019 dhe VIP-at në tapetin e kuq të Mbrëmjes Gala

Mbrëmja Gala e Çmimeve Kult 2019 ishte një magji e vërtetë. Gjithçka nisi nga tapeti i kuq, ku parakaluan të gjithë artistët dhe VIP-at shqiptarë.

Dhe ashtu si çdo vit, edhe këtë herë të ftuarit i kishin kushtuar një rëndësi të veçantë veshjes së tyre në Mbrëmjen Gala të Çmimeve Kult.

Teksa ata kalonin në tapetin e kuq të Çmimeve Kult 2019, dukeshin akoma më këndshëm.

Më poshte keni një galeri me foto, të VIP-ave që kaluan në tapetin e kuq si dhe të fituesve të Mbrëmjes Gala, e cila padyshim që do të jetë e paharrueshme.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).